Aanbevelingen

Op deze pagina vind je quotes van mensen uit verschillende disciplines die iets te melden hebben over Sederick. Heb jij ook een leuke (dans)ervaring met Sederick? Stuur dan een email naar info@supersalsa.nl. Het wordt zeer gewaardeerd. Bij voorbaat dank 🙂

Soraida Janga (ex cursist en dansdocent)

Een aantal jaar geleden werd ik als beginnende salsa danser door Sederick geïnspireerd om hard te werken naar een hoger doel. Bij showtraining was ik altijd gefascineerd over de tijd en aandacht die hij besteed aan het creëren van een choreografieën en het leiden van een groep. Hij is niet alleen een goede docent maar ook een goede mentor voor mij en de andere dansers geweest.

Mordechay Krispijn www.salsaventura.nl (eigenaar van de grootste salsa dansschool van Nederland)

Wat mij altijd zal blij blijven en we nog altijd noemen in onze opleiding is hoe Sederick na zijn eerste try-out als een muis zo stil ging zitten met zijn kladblok. Als een spons, zonder ook maar een weerwoord te geven, zat hij daar alle tips die hem gegeven werden vol bezieling op te schrijven. Toen werd mij duidelijk hoe hij dit al jaren vol energie volhoud. De beste docenten stoppen nooit met leren.

Rayan Rammo Dance (Zouk en Kizomba dansdocent)

Sederick is een geweldige, lieve, leuke, spontane en enthousiaste danser die iedereen mee weet te krijgen. Met hem is het altijd een feest!

Steve The Orga (afro latin feest organisator)

Like 🙂

Ditrich Lewis Naarden (salsa dansdocent)

Een inspirerende danser en dansleraar waar de passie van afspat. Showdier in hart en nieren met zijn hart op de juiste plaats.

Eric S. Lalta SDS Fantasia (choreograaf van salsa showteam Salsa Dance Squad waar Sederick in heeft gedanst)

Sederick je hebt mij en ons in het team altijd versterkt met je no nonsense theorie.. niet klagen gewoon doorgaan. In een harde wereld waar het hard werken is om te trainen en om te dansen is da het belangrijkste in elk team.

Tjark Verhoeven (cursist)

De lessen en workshops van Sederick zijn een feestje; hij voelt een groep goed aan en weet altijd een lach te toveren bij de deelnemers. De afgelopen 20 jaar heeft hij veel mensen aangestoken met zijn enthousiasme voor dans en ritme, en dat zal hij nog minstens voor 20 jaar blijven doen!

Paul Baarn www.afrisur.nl (internationale Salsa en Kizomba dansdocent)

Ik ken Sederick al zolang als ik dans (meer dan 15 jaar) als een unieke, energieke persoonlijkheid, die mensen in beweging krijgt. Mensen die op zoek zijn naar iemand voor een leuke workshop verwijs ik zonder reserves door naar Sederick.

Jay Kersten en Marian Bakker www.salsa4fun.nl (eigenaren van de grootste salsa dansschool van Amsterdam en omstreken)

Sederick zijn enthousiasme is onweerstaanbaar en zorgt dat je snel leert en blij naar huis gaat.

Desiree en Stefan Lindhout (Dominican Bachata dansdocenten)

Sederick is een van de beste dansers in Nederland. De passie voor dans komt recht uit zijn hart! Dit is te merken in zijn lessen, op de dansvloer en overal waar hij zijn liefde voor muziek en dans kan delen.

Joep Everts (collega ZZP-er)

Zag als collega-trainer een workshop van Sederick. Naast dat het veel energie en plezier genereerde zag ik ook de gedegen en intelligente opbouw waarbij in een korte tijd veel aspecten aan bod kwamen, en hij de link naar het thema samenwerken legde. Jammer dat ik niet kon meedoen… Veel succes gewenst!

Angelique Peijnenburg www.salsipuedes.nl (teamlid van de grootste salsa dansschool van Brabant)

Ik ben blij dat jij 1 vd weinige salseros bent die er echt vanaf het begin aan bij is in de Salsascene in NL. We kunnen lekker kletsen over de “vroegere oude tijd”. Je maakt mensen aan het lachen, bent altijd opgewekt, vrolijk en staat positief in het leven en brengt dat ook over op andere mensen inclusief mij! Prettig gestoord en je hart voor Salsa is aanstekelijk. Ik vindt het altijd een plezier en lust om met je te dansen met de passie zoals je het doet! Keep on doing what you’re doing and keep on inspiring people! Saludos Angelique van DanceCompany Salsipuedes.

Sederick dansend in de R&B dansformatie ‘Fame Dancers’ op Curaçao, 1988.

Caroline Castendijk (goede vriendin en salsa danseres)

Sederick heb ik 8 jr geleden tijdens vrij dansen in Almere leren kennen als een enthousiaste dansleraar. Alhoewel ik zelf nooit les bij hem heb gehad, heb ik hem wel zien lesgeven, waarbij ik zag dat hij dit met heel zijn hart doet. Hij heeft later, op een Salsafeestje bij mij thuis, een Salsa workshop gegeven en sindsdien zijn we bevriend. Het ging hem niet altijd voor de wind, maar door zijn doorzettingsvermogen is het hem gelukt zijn passie te blijven volgen en is hij nu een veel gevraagde dansleraar bij wie iedereen met veel plezier op les gaat!”

Claudio Vorstenbos (cursist)

Met veel bevlogenheid, humor en oog voor detail weet Sederick zijn passie voor salsa, tijdens zijn lessen over te brengen. Met hem is het altijd feest; een echte entertainer!

Claire Merks-Benjaminsen (prive danslessen)

Sederick kan enorm goed intunen op je persoonlijke motivatie en de manier waarom jij het makkelijkste salsa leert. Hij is een prettige persoonlijkheid, energiek, slim, motiverend en heeft echt vakkennis. Wij bevelen Sederick zeker aan!! Claire & Joris

Diana Newland (danseres bij Caribeyo Dance Company in de jaren ‘90)

Sederick is een en al muziek dus beweging en zijn enthousiasme werkt heel inspirerend en aanstekelijk!

Ramon Labrie (ex cursist)

Van 2008 tm 2010 heb ik les van Sederick gehad. Een geweldige ervaring. De eerste les gingen we hossend door het centrum met volle terrassen, om te zorgen dat niemand meer ‘podiumvrees’ had. Daarna was het tijd om salsa op te pakken. Sederick geeft enorm veel energie en is een geweldige docent. Let op musicality, handposities en zorgt ervoor dat iedereen zich echt op zijn/haar gemak voelt. Geweldig!