Salsa Workshops voor Bedrijven

Zoekt u bruisend entertainment voor uw personeelsuitje? Of viert uw bedrijf een jubileum? Wilt u iets leuks organiseren voor een collega als dank voor zijn of haar enorme inzet? Of wilt u dat uw klanten of collega’s elkaar in een ongedwongen sfeer beter leren kennen? Dan is SuperSalsa.nl de JUISTE keuze voor deze uitermate belangrijke taak!

Sederick heeft jarenlange ervaring met – en is ZEER bedreven in – het geven van ‘entertainment Salsa dansworkshops’. Dit zijn workshops waarbij het vermaken van de deelnemers centraal staat. Door haar enthousiasme weet het team van SuperSalsa.nl iedereen op de dansvloer te krijgen EN te houden!

Standaard Programma

  • Leuke Warming Up
  • Dansspelletjes om de makkelijke Merengue snel onder de knie te krijgen. Eerst zonder en daarna met partner samen dansen. Constant wisselen van danspartners.
  • Salsa Battle: Leiders en volgers dansen een aantal basisstappen van de Salsa als 2 groepen tegen elkaar.
  • Salsa Samen dansen: de geleerde salsa pasjes worden in koppelvorm samen gedanst. Ook hier wordt er regelmatig van danspartners gewisseld.

Deze standaardprogramma duurt een uur, inclusief een korte drinkpauze. Desgewenst kan het worden uitgebreid met de populaire Bachata voor een workshop van anderhalf uur.

Een oneven aantal danspartners, of meer van het ene geslacht dan het andere, is geen probleem voor SuperSalsa.nl!

SuperSalsa.nl: op tijd, zeer professioneel en weet iedereen met een glimlach te vermaken!

Thema’s

Naast de reguliere (tropische) dansworkshops is het team van SuperSalsa.nl ook zeer ervaren in het behandelen van 2 speciale thema’s die belangrijk zijn voor het succes van een bedrijf. Deze thema’s zijn: ‘Communicatie’ en ‘Samenwerken’.

Joep Everts (www.klanklichaam.nl) zei over een workshop van Sederick waar hij getuige van was:

Zag als collega-trainer een workshop van Sederick. Naast dat het veel energie en plezier genereerde zag ik ook de gedegen en intelligente opbouw waarbij in een korte tijd veel aspecten aan bod kwamen, en hij de link naar het thema samenwerken legde.”

Salsa Battle tijdens Summer Breeze op het Westergasterras, Amsterdam

Ervaring:

Sederick heeft diverse entertainment salsa dansworkshops gegeven in opdracht van Xsaga en voor o.a. de ABN-Amro bank, de Lions Club (Rotary Club), Hogeschool InHolland Haarlem en Schiphol. De Salsa dansworkshops worden door hem alleen, of (desgewenst) samen met een assistente gegeven. Zij zullen dan een kleine dansdemonstratie geven aan het eind van de workshop.

Duur entertainment workshops: 

Standaard 1 uur (Merengue en Salsa), ook een half uur mogelijk (alleen Merengue) of een uitbreiding naar 1 ½ uur (met Bachata).

Voor eventuele vragen en een offerte, stuur nu een email naar info@supersalsa.nl.