Salsa Workshops voor Particulieren

Organiseer jij binnenkort een vrijgezellen-, huwelijks-verjaardagsfeest of een feest met een tropisch thema? En wil je wat leven in de brouwerij brengen? Dan is een oppeppende Merengue en Salsa Dansworkshop van SuperSalsa.nl een uitstekend manier om het ijs te breken en om de goede sfeer vanaf het begin erin te brengen!

Entertainment dans workshops zijn leerzame workshops waarbij het vermaken van de deelnemers centraal staat. Daarnaast krijgen de deelnemers basisstappen van verschillende tropische dansstijlen snel onder de knie. Door zijn enthousiasme weet Sederick van SuperSalsa.nl veel mensen op de dansvloer te krijgen EN daar te houden!

Ervaring:  

Honderden entertainment salsa workshops vanaf 1997 voor particulieren, salsa dansscholen, middelbare scholen en bedrijven in binnen- en in het buitenland. Deze zeer oppeppende dansworkshops worden alleen, of (desgewenst) samen met een assistente gegeven.

Duur entertainment dansworkshops:

  • Verkort: basis Merengue en basis Salsa in een half uur tijd.
  • Standaard: basis Merengue en een paar basisstappen Salsa in 1 uur tijd.
  • Uitgebreid: basis Merengue, een paar basisstappen Salsa aangevuld met de sexy Bachata Moderna of Kizomba in anderhalf uur tijd.

Offerte:

Voor een offerte kun je contact nemen door een mail te sturen naar info@supersalsa.nl.