Privé Salsa & Bachata Danslessen

Wil jij – man of vrouw – Salsa of Bachata leren dansen, maar je hebt geen zin of tijd om met een reguliere Salsa of Bachata danscursus mee te doen? Kan jij het nu niet omdat de dansscholen nog niet open zijn door corona? Of heb jij onregelmatige diensten waardoor het volgen van een reguliere Salsa of Bachata danscursus onhandig is? Vind jij het wisselen van danspartner tijdens de Salsa of Bachata cursus niet prettig? Krijg je (te) weinig individuele aandacht of ben je gewoonweg niet tevreden met het tempo waarin jouw Salsa of Bachata lessen worden gegeven?

Voor al deze problemen is er 1 oplossing: privé Salsa of Bachata danslessen boeken bij SuperSalsa.nl!

Inhoud:

  • ‘Musicality’, en met name de geheimen voor het vinden van de 1ste tel in de muziek en de opbouw/structuur van de muziek te leren begrijpen. Verder leer je ook hoe je op – en met – de muziek danst terwijl je mooie danscombinaties uitvoert, precies zoals de gevorderde salsa dansers en danseressen wereldwijd doen.
  • Je krijgt opbouwende persoonlijke feedback met bijbehorende oefeningen.
  • Je leert de modernste danstechnieken succesvol toe te passen in je eigen tempo.
  • Je krijgt een intensieve training om al het geleerde meteen ‘in je systeem’  te krijgen.
  • Voor leiders: je leert hoe je op eenvoudige wijze danstechnieken en -patronen kunt vermenigvuldigen.

Naast Salsa en Bachata kun je ook privélessen boeken in Merengue en basis Kizomba. Desgevraagd kunnen deze privélessen samen met een assistente worden gegeven.

Ervaring: Tientallen tevreden klanten vanaf 1997, van Beginners t/m Gevorderd dansniveau.

Claire Merks-Benjaminsen heeft samen met haar man Joris een aantal privé salsalessen gevolgd bij Sederick. Dit is wat zij daarover wilden vertellen: 

“Sederick kan enorm goed intunen op je persoonlijke motivatie en de manier waarom jij het makkelijkste salsa leert. Hij is een prettige persoonlijkheid, energiek, slim, motiverend en heeft echt vakkennis. Wij bevelen Sederick zeker aan!!

Claire & Joris”

Duur en locatie privé danslessen:

Minimaal 1 uur per keer. Je kunt losse privélessen boeken, maar handiger is om te kiezen voor een pakket van 5 lesuren of meer: dit is goedkoper en beter voor het leerproces. Privélessen vinden bij jouw thuis plaats. Deze Super Salsalessen worden alleen gegeven aan mensen die wonen in de omgeving van Alkmaar. 

Aantal deelnemers:

Je kunt kiezen om een privéles alleen, of samen met een danspartner te volgen. Het is ook mogelijk om met maximaal 3 koppels (dus 6 mensen tegelijk) een gezamenlijke privéles te boeken.

Offerte:

Voor een offerte kun je contact nemen door een mail te sturen naar info@supersalsa.nl.