Privé Salsalessen

Wil jij – man of vrouw – Salsa leren dansen, maar je hebt geen zin of tijd om met een reguliere Salsa cursus mee te doen? Of heb jij onregelmatige diensten waardoor het volgen van een reguliere Salsa danscursus onhandig is? Vind jij het wisselen van danspartner tijdens de Salsa cursus niet prettig? Krijg je (te) weinig individuele aandacht of ben je gewoonweg niet tevreden met het tempo waarin jouw Salsa lessen worden gegeven?

Voor al deze problemen is er 1 oplossing: privé Salsa danslessen boeken bij SuperSalsa.nl!

Inhoud:

  • ‘Musicality’, en met name de geheimen voor het vinden van de 1ste tel in de muziek en de opbouw/structuur van de muziek te leren begrijpen. Verder leer je ook hoe je op – en met – de muziek danst terwijl je mooie danscombinaties uitvoert, precies zoals de gevorderde salsa dansers en danseressen wereldwijd doen.
  • Je krijgt opbouwende persoonlijke feedback met bijbehorende oefeningen.
  • Je leert de modernste danstechnieken succesvol toe te passen in je eigen tempo.
  • Je krijgt een intensieve training om al het geleerde meteen ‘in je systeem’  te krijgen.
  • Voor leiders: je leert hoe je op eenvoudige wijze danstechnieken en -patronen kunt vermenigvuldigen.

De privélessen worden gegeven in Merengue, Salsa, Bachata Moderna en Basis Kizomba. Desgevraagd kunnen deze privélessen samen met een assistente worden gegeven.

Ervaring: Tientallen tevreden klanten vanaf 1997, van Beginners t/m Gevorderd dansniveau.

Claire Merks-Benjaminsen heeft samen met haar man Joris een aantal privé salsalessen gevolgd bij Sederick. Dit is wat zij daarover wilden vertellen: 

“Sederick kan enorm goed intunen op je persoonlijke motivatie en de manier waarom jij het makkelijkste salsa leert. Hij is een prettige persoonlijkheid, energiek, slim, motiverend en heeft echt vakkennis. Wij bevelen Sederick zeker aan!!

Claire & Joris”

Duur en locatie privé danslessen:

Minimaal 1 uur per keer. Je kunt losse privélessen boeken, maar handiger is om te kiezen voor een pakket van 5 lesuren of meer: dit is goedkoper en beter voor het leerproces. Privélessen vinden bij jouw thuis plaats. 

Aantal deelnemers:

Je kunt kiezen om een privéles alleen, of samen met een danspartner te volgen. Het is ook mogelijk om met maximaal 3 koppels (dus 6 mensen tegelijk) een gezamenlijke privéles te boeken.

Offerte:

Voor een offerte kun je contact nemen door een mail te sturen naar info@supersalsa.nl.