Huwelijksdans

Gaan jullie binnenkort trouwen? En wil jij samen met je aanstaande een bijzondere (tropische) openingsdans uitvoeren tijdens jullie huwelijksfeest? Hebben jij/jullie weinig tot geen (Salsa) danservaring? Of zijn jullie wel ervaren dansers maar geen danschoreografen?

Dan is een huwelijksdans boeken bij SuperSalsa.nl de slimste keuze!

Inhoud: Een pakket van 5 uren danslessen verdeeld over 5 weken (1 keer per week). Daarbij is inbegrepen:

  • Een dans choreografie bedenken en aan jullie leren op een lied dat jullie van tevoren hebben gekozen (aanrader) of dat Sederick voor jullie uitkiest. Het kan zijn: Salsa, Merengue of Bachata, maar ook iets anders.

  • Aan het einde van elke les filmen jullie het geleerde waardoor jullie de hele week samen kunnen oefenen. Desgevraagd kan de choreografie ook worden uitgeschreven.
  • Als niet het hele nummer wordt gebruikt, dan kan er een muziekmix worden gemaakt waarbij het huwelijkslied netjes wordt geknipt.

Met zijn jarenlange ervaring als danschoreograaf (vanaf 1988)  en als dansleraar (vanaf 1997) weet Sederick telkens weer de mooiste choreografieën te bedenken. De kracht van Sederick is dat hij de kunst beheerst om jullie dansniveau in een korte tijd behoorlijk op te krikken en hij is goed in het bedenken van ‘op maat gemaakte‘ choreografieën.

Ervaring:

Sederick heeft verschillende bruidsparen (voornamelijk mensen zonder enige danservaring!) succesvol geholpen met hun huwelijksdans.

Sederick bedenkt romantische en bijzondere dansroutines (Merengue, Salsa of Bachata) met leuke ‘Dips & Tricks’ die de choreografie net iets mooier maken! Maar Sederick heeft ook danskoppels meegemaakt die alleen danspasjes wilden leren om zelf te kunnen ‘freestylen’ op een door hen van tevoren gekozen nummer.  Hij kan deze dansen (desgewenst) ook combineren met Streetdance, Hip-Hop en Reggaeton. Mannen die van zichzelf dachten dat zij nooit zouden dansen waren blij verrast met hoe goed ze de dans in zo’n korte tijd onder de knie kregen!

Saskia & Maarten (getrouwd: september 2011) kozen voor een sensuele Bachata als openingsdans:

“De huwelijksdans was een groot succes! Ontzettend bedankt!”

De salsa huwelijksdans van Linda & Sederick op 27 mei  2016!

Duur Huwelijksdans (choreografie) trainingen: Minimaal 5 uur voor een choreografie (1 uur per keer). In overleg kunnen meerdere uren worden geboekt. Sederick mixt de door jullie gekozen muziek zelf. Je ontvangt deze mix per email.

Sederick geeft de huwelijksdans lessen alleen, of (desgewenst) samen met een assistente. 

Voor vragen of een offerte, stuur a.u.b. een email naar info@supersalsa.nl.