Salsa Dansen voor Hogere Dansniveaus

Wil jij – salsa dansschoolhouder – je cursisten op een entertainende manier kennis laten maken met andere (Salsa) dansstijlen dan die waarin jij zelf in gespecialiseerd bent? Of heb jij cursisten die graag willen switchen van LA Style Salsa ‘on’1 naar New York Mambo ‘on2’?

Wil jij – Afro Latin feest organisator – een ‘ fun’ workshop in een specifieke dansstijl aan het begin van je salsafeest?

Dan ben je bij SuperSalsa.nl op het juiste adres!

Ervaring

Sederick danst al vanaf 1984 en heeft vanaf 1999 honderden salsa dansworkshops gevolgd van internationale Afro Latin dansdocenten op tientallen internationale Salsa congressen & festivals wereldwijd. Daardoor heeft hij een groot arsenaal aan leuke danspasjes en danstechnieken geleerd. Daarnaast heeft hij zelf ook dansworkshops gegeven op veel feesten en festivals. Hij focust zich vooral op een korte en sterke uitleg in combinatie met leidbare en comfortabele danstechnieken. En Sederick heeft gedurende al deze jaren zich vooral ontpopt als ‘salsa entertainer’. Hij weet al zijn ervaring goed te combineren om zodoende ontzettend leuke, grappig & leerzame dansworkshops te geven.

Sederick geeft ‘specialistische’ dans workshops (= dansworkshops van Beginners t/m Gevorderde Salsa dans niveau voor een specifiek onderwerp) zonder of met een eigen danspartner in:

         LA Style Salsa ‘on1’: van Beginners t/m Gevorderd dansniveau,

         New York Style Mambo ‘on2’: van Beginners t/m Intermediate dans niveau,

         Salsa Cubana: van Beginners t/m Intermediate dansniveau,

         Rueda de Casino (Cuban & Miami Style): van Beginners t/m Semi-gevorderd dansniveau,

         Bachata Moderna: van Beginners t/m Intermediate dans niveau,

        Merengue Showdans: van Beginners t/m Intermediate dans niveau

         Reggaeton (alleen workshop): van Beginners t/m Intermediate dans niveau,

         ‘Dips & Tricks’ voor de sociale dansvloer (worden ‘on1’ gegeven): voor Intermediate t/m Gevorderd dans niveau,

         Spin en Draai technieken: voor Semi-gevorderd t/m Gevorderd dans niveau,

         Musicality (=het vinden van de 1ste tel en het dansen op en met de structuur van de muziek): van Beginners t/m Gevorderd dans niveau.

         Een ‘Combinatie Workshop of Bootcamp’: 2 of meer thema’s worden samen gegeven. B.v.: een combinatie van Musicality met Dips en Tricks, van Beginners t/m Gevorderd dans niveau.

Duur Specialistische Dansworkshops:

De workshops zijn minimaal ½  uur tot maximaal 1 ½  uur lang. Bij anderhalf uur is het inclusief een korte pauze van 5 minuten.

Offerte:

Voor een offerte kun je contact nemen door een mail te sturen naar info@supersalsa.nl.