Home

Welkom op DE website voor salsa danslessen in Haarlem, Hoofddorp, Alkmaar en in Den Helder. Naast salsa cursussen verzorgt Sederick Short (Nederlands Salsa Danskampioen van 2017 ‘Master on1’) ook entertainment salsa workshops voor bedrijven, salsa workshops voor bedrijfsuitjes, een onvergetelijke salsa workshop tijdens uw vrijgezellenavond, salsa als huwelijksdans en salsa privélessen in Haarlem.

Een pikante salsa dansworkshop van Super Salsa tijdens uw vrijgezellenfeest valt altijd goed in de smaak. En een salsa workshop aan het begin van het verjaardagsfeest van uw favoriete familielid is zeker aan te raden. Of bent u op zoek naar een super leuke salsa dansworkshop voor uw eigen huwelijksfeest? Nou, dan hoeft u niet langer te zoeken! Super Salsa is ook ervaren in het geven van workshops tijdens salsafeesten en op andere soorten afro latin dansfeesten. Een workshop salsa, merengue, bachata en kizomba voor beginners is zo geregeld. Naast salsa dansdocent en salsa choreograaf is Sederick ook een ervaren en vrolijke ceremoniemeester.

De 4 stappen naar salsa dans succes!

  1. Klik eerst op de dienst die het beste bij uw salsa wensen past.
  2. Lees als u wilt wat anderen over Sederick te melden hebben op de pagina waar verschillende aanbevelingen staan.
  3. Neem vervolgens contact op met Sederick door een email met uw verzoek en contactgegevens te sturen naar info@supersalsa.nl.
  4. We spreken af, of Sederick stuurt u een offerte toe.