Bonaire, Open Avond en Nieuwe Seizoen Latin Club Fiesta!

Eergisteren zijn Randolph, Cinnamon en ondergetekende van Latin Club Fiesta op Schiphol geland. We komen net terug van de 7de Bonaire International Dance Festival. Daar hebben we dansworkshops gevolgd van supersterren zoals Mitchell en Monica, Taiti & Cristel en Bachata Passion. Uiteraard hebben we ook zelf workshops gegeven. En ik was de gekke MC op klompen.  Oude vrienden gezien, nieuwe vriendschappen gemaakt, prachtige shows gezien, leuke gesprekken gehad, het eiland rond getoerd, gesnorkeld in de mooiste wateren van het Caribisch Gebied… 

Ik ben voornemens om een aantal blogs te wijden aan de 7de Bonaire International Dance Festival. Puntje van de sluier: de 8ste Bonaire International Dance Festival vindt plaats van 1 t/m 9 september 2018! 🙂

Nu zijn we volledig geïnspireerd en hebben veel zin om alles wat we daar hebben meegekregen aan onze salsa en bachata dans cursisten te leren.

Dus…

Vanavond (vrijdag 15 september) heeft Latin Club Fiesta een Open Avond in Kokonoches Latincafe, Smedestraat 35 in Haarlem (vlak bij de Grote Markt). Het begint om 20.00 uur. We geven een workshop salsa dansen voor beginners. Daarna een workshop bachata moderna, en we sluiten af met een salsa workshop voor de hogere dansniveaus. Vanaf 22.30 uur is het GRATIS FIESTA voor iedereen. Het nieuwe dansseizoen begint volgende week maandag 18 september.

Latin Club Fiesta gaat weer beginnen met de lessen. Come and Fiesta! 😃🎉

Posted by Sabine Grol on Wednesday, September 13, 2017

 

Wil je graag bij ons instromen? Kom dan vanavond naar de Open Avond zodat we een proefdansje met je kunnen doen. Neem anders contact met Sabine van Latin Club Fiesta op backoffice@latinclubfiesta.nl. Heb je geen danspartner en/of onregelmatige diensten? Sabine lost het op 🙂

Zien we jou vanavond? Figo, figo (= Antilliaans voor ‘Helemaal top’)! 

Geef een antwoord