Video Review Latin Club Fiesta Anniversary Event

Hoi allemaal,

Afgelopen zaterdag (5 augustus 2017) hebben Randolph Brion en Sabine Grol het 1ste jaar van hun salsa dansschool Latin Club Fiesta groots gevierd met een heuse Latin Dance Event in Event Center Fokker!

Met overdag dans workshops van: Eveline Cuore Montagne van AfriSur  (Ladies Styling), Bertol en Priscilla van CHCLT (Kizomba), Randolph & Cinnamon en Sederick & Chanty van LCF (Salsa Partnering) en Randolph & Shelina van Shelina Salsa (Men & Ladies Styling) . In de avond kregen wij een Bachata Sensual/Moderna dansworkshop van Geno & Steffie van Bachata Passion. Daarna is het feest ECHT losgebarsten. Leuk publiek, en er hing een super-gezellige sfeer tot de laatste muzieknoten. Iedereen heeft intens genoten van de latin mix klanken die subliem werden gedraaid door DJ Bripa!   

Aan Sabine & Randolph: het was een zeer geslaagde feest. Van harte gefeliciteerd! Moge Latin Club Fiesta blijven groeien en nog vele jaren succesvol zijn 🙂

Kijk, geniet en deel deze video compilatie die ik gemaakt heb van beelden die ik gedurende de hele dag met mijn telefoon heb opgenomen. Daarnaast heb ik ook foto’s van Sabine erin verwerkt. Knipper niet! Tag (als je wilt) jezelf en/of mensen die je kent.

Aan de cursisten: schrijf je in en betaal voor 15 augustus om kans te maken op een GRATIS CURSUS! De danslessen beginnen weer in de 3de week van september 2017. Check de website voor de Open Dagen. 

 

 

 

 

Geef een antwoord