Latin Club Fiesta is Jarig!

“OK, ik zal het aan de leerlingen leren zoals jij dat zegt.” Ik pak mijn bril, schrijfmap en pen. Voordat ik iets kan opschrijven zegt Randolph: “Nee Sederick, dat gaat niet zo. Ik wil niet dat je het doet omdat IK het zeg.  En ik wil ook niet dat je de Enchufe op een foute manier namens Super Salsa aan mensen gaat leren. Ik wil dat je de logica achter de techniek begrijpt!” Dus leg ik mijn spullen neer en ga verder samen met Sabine, Cinnamon en Randolph in een ‘verhitte dansoverleg’ terwijl de rest van het team enthousiast meedoet.

Dit gebeurde 2 weken geleden tijdens een docententraining van Latin Club Fiesta. Randolph en Cinnamon leiden ons daarbij. En ik ben er ontzettend blij mee. Na 33 jaar dansen – en bijna 20 jaar afro latin danslessen te hebben gegeven –  ben ik nog steeds nieuwe danstechnieken & didactische vaardigheden aan het leren. Verder groeien. Heerlijk! Ook de ruimte krijgen binnen de dansschool om al mijn nieuwe bedenksels in de praktijk toe te passen. De dansschool als petrischaal.

Onze cursisten kunnen daar ALLES over vertellen 🙂 

Nu is er bijna 1 jaar voorbij. En het gezegde is waar: “Time flies when you’re having fun!” We gaan het dus keihard vieren tijdens dit event in Event Center Fokker. Leuke workshops overdag en flink feesten tot midden in de nacht!   

Check de volgende infomercial die ik special voor de Latin Club Fiesta Anniversary Event gemaakt heb.

Randolph, Sabine en Cinnamon: Ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen, respect, professionaliteit en liefde. Niet alleen voor mij, maar voor ook voor de mede docenten, assistenten, en voor alle cursisten van Latin Club Fiesta. Alvast gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal…

… y que siga la fiesta ( = en laat het feest doorgaan)!

P.S.: Met de Enchufe – a.k.a. Echufle/Enchufa/Enchufla – is het helemaal goed gekomen. En dat geldt ook voor alle danstechnieken trouwens.

Wil je meer weten over het nieuwe les seizoen? Neem dan alvast contact met Sabine op backoffice@latinclubfiesta.nl 🙂

Geef een antwoord