2 Jaar Zonder Drugs & Albert Torres

Ik had dit gisteren willen posten, maar ‘druk’.  In de volgende video bespreek ik onder anderen mijn motivatie om definitief met alcohol en roken te stoppen, het proces, hoe ik ooit ben begonnen met overmatig alcohol drinken, alcohol drinken in de Afro Latin dans scene, hoe het mij is gelukt om vol te houden en de rol van wijlen Albert Torres zijn positieve boodschap…

Wat mij ook heeft geholpen is: lezen. Het boek “IK, Gezond Egocentrisme Meer Effectiviteit” van Remco Claassen en Mayta Braun hebben mij geholpen om mijn eigen missie in het leven te bedenken. Daarnaast zie je een foto van ‘mijn’ favoriete (en enige) magazine ‘Quest’ nummer 160 met daarin de redenen waarom het goed is om helemaal te stoppen met alcohol drinken. Als laatste noem ik het boek “Discipline: Overleven in Overvloed” van Marli Huijer voor algemene inzichten en verheldering. Dit is een foto van wijlen Albert Torres, zijn vrouw en ik tijdens het LA Salsa Congres in Los Angeles (V.S.), in 2003. De hele internationale Afro Latin scene mist deze grondlegger van de moderne Afro Latin dansindustrie.

Albert Torres
Albert Torres + (r)

Geef een antwoord