Eindelijk: SuperSalsa.nl!

Het is eindelijk klaar: de website van SuperSalsa.nl!

Op 30 oktober 2017 vier ik – Sederick – dat ik 20 jaar Salsalessen geef. Om dat te vieren besloot ik om een aantal dingen te ondernemen. De belangrijkste was om deze nieuwe website te lanceren. Daarnaast zijn Roos Dormaar en ik op 5 mei 2017 Nederlands Salsa Danskampioenen in de categorie ‘Master on1’ geworden. Deze officiële nationale danswedstrijd is voor de 2de keer georganiseerd door Dutch Dance Sports in samenwerking met Salsa Belang Nederland.

Naast de website heb ik ook het YouTube kanaal Super Salsa opgericht. Daarmee wil ik verschillende projecten ondernemen om de Afro Latin danscommunity te vermaken zoals: mijn vlog, geschiedenis, thema’s, sketches, (nieuws) artikelen, dans entertainment en dansonderzoek. Ik heb de YouTube kanaal ‘Salsa op Klompen’ daaronder gebracht om het geheel voor mij wat overzichtelijker te maken.

Met jullie hulp en adviezen hoop ik dat we samen veel (meer) kunnen betekenen voor de verdere ontwikkeling van de Afro Latin dans scene. Jullie positieve bijdragen en feedback zijn meer dan welkom! Daarbij komt dat wij niet in concurrentie geloven. Dus een ieder die met SuperSalsa.nl wil samenwerken: graag!

Alvast bedankt voor het doorverwijzen van SuperSalsa.nl aan geïnteresseerden.

Als laatste wil ik de volgende personen bedanken:

 • Vincent Rouwhorst die de website gebouwd heeft,
 • Shanty Jacobs voor het stroomlijnen van ons logo,
 • Roos Dormaar en Michelle van Veen die dit samen met mij ondernemen,
 • Randolph Brion en Sabine Grol van Latin Club Fiesta voor onze gezellige samenwerking,
 • Alle assistenten en docenten die mij nu-  en ook vroeger – hebben gesteund/bijgestaan,
 • Een ieder die iets leuks heeft geschreven voor mijn Aanbevelingen pagina,
 • Annetje Riel, Maris en alle juryleden van de NK Salsa 2017,
 • Cross Your Borders, Marianne (Sizzling Salsa), Bripa (Fiesta Deluxe), Mimo (Summer Breeze), Vanessa (VIP Dance), Nucita (Club Fiera), Jay & Marian (Salsa4Fun), Willem & Epifania (Ambiente Den Helder), Amanda (Happy Salsa)Jorge & Marja (Swing Latino), Michael (Rico Latino), Roy (Plaza Danza), Astrid (Ya Salsa), Eric & Liduina (Salsa Dance Squad), Jacqueline Merien (Youth Revolution), en velen die genoeg in mij geloofden om in hun showteams te dansen en/of danslessen & workshops voor hen te geven., Zij hebben mijn lange danscarrière gevormd en in stand gehouden,
 • Susanne Waldau die mij op een cruciale moment in mijn leven mij op mijn huidige levenspad heeft geholpen,
 • Luis Felipie (Youth Revolution), Allen Tromp (Fame Dancers), Rina Bernabella (Euro Latinos), en alle (inter)nationale dansers & docenten die mij letterlijk hebben leren dansen,
 • Karmijn, Martina, Heidy en Evie die mijn danskern hebben gecultiveerd,
 • Juni en Monique Sambo van het Cadushy Bonaire International Dance Festival .Dankzij hen heb ik de beste ervaringen als dansdocent en als entertainer van mijn hele carrière meegemaakt.
 • ALLE cursisten die ooit danslessen van mij gehad hebben. Echt, ontzettend bedankt! Ik waardeer het enorm! 

And last, but not least: mijn lieve vrouw Linda Blommestijn-Short voor het corrigeren van de tekst. Niet alleen daarvoor, maar ook voor haar onvoorwaardelijke liefde en alles wat daarbij hoort.

“SuperSalsa! We have your 6, 7 & 8!” 

4 thoughts on “Eindelijk: SuperSalsa.nl!

Geef een antwoord